Odaberite jezik:

Bosanski jezik Engleski jezik
Ruže i meda - Buket ruža u kombinaciji sa plišanim medom....

Ruže i meda


Cijena: 18.90 €

Tri crvene ruže u kombinaciji sa zelenilom i igračka. Mali plišani meda je uključen u cijenu buketa. Ukoliko cvijećara nema medu trenutno, zadržavamo pravo da dostavimo plišano srce ili sličnu igračku. Cijena podrazumeva buket sa plišanom igračkom, bez vaze.


Svi aranžmani su podložni promjenama. Kod svih aranžmana sa cvijećem, ukoliko želite, možete navesti boju cvijeća i veličinu aranžmana u polju DODATNE NAPOMENE. Takođe možete dodati piće, slatkiš, igračku ili balone prilikom poručivanja. Ukoliko želite da dodate vazu ili nešto što nije istaknuto, možete to napisati u polju DODATNE NAPOMENE.
Svi aranžmani su podložni promjenama. Kod svih aranžmana sa cvijećem, ukoliko želite, možete navesti boju cvijeća i veličinu aranžmana u polju DODATNE NAPOMENE.
Aranžirano sa ljubavlju

ARANŽIRANO SA LJUBAVLJU

Naši cvjećari nastoje da svaki aranžman pošalje poruku koja prevazilazi riječi. Mi ne prodajemo cvijeće, mi stvaramo nezaboravne trenutke.

Lična dostava

LIČNA DOSTAVA

Aranžmane ne dostavljamo poštom, tj. dostavu cvijeća vrše naši dostavljači, tako da uvijek stižu svježi i svježe aranžirani.

Dostava na vrijeme

UVIJEK NA VRIJEME

Vi birate kada da dostavimo aranžman. Na teritoriji Sarajeva možemo dostaviti cvijeće u roku od par sati od momenta poručivanja i izvršenja uplate.

Garancija zadovoljstva

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

U slučaju da niste zadovoljni našom uslugom (aranžmanom koji smo dostavili), garantujemo Vam povraćaj novca, u iznosu od 100%!

Dodatak uz cvijeće 1Podaci o pošiljaocu 2

Napomena: Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svojih korisnika. Preuzete podatke koristimo isključivo u svrhu realizacije porudžbine.

Podaci o primaocu 3

Napomena: Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svojih korisnika. Preuzete podatke koristimo isključivo u svrhu realizacije porudžbine.

Aranžmane poručene nedeljom ne možemo dostaviti isti dan

Napomena: U slučaju da niko ne bude na adresi, aranžman se ostavlja ispred vrata.

Molimo Vas da što preciznije popunite adresu primaoca. Ukoliko znate broj stana, sprat, ime na interfonu i sl.

Poruka koja se dostavlja uz aranžman 4
Ako trenutno ne možete da nađete odgovarajuće reči, možete izabrati jedan od predloga poruke: